Satışa Sunduğumuz Amerikan Kapı ve Panellerimizde ; Özenle seçilmiş, üstün nitelikli odun hammaddesi, Yüksek teknoloji ürünü makine ve ekipman ile yüksek performanslı üretim, İyi eğitimli, konusunun uzmanı ekip gözetiminde yapılan üretim, hizmette güvenilirlik bizi ön plana çıkarmaktadır

Masif ahşapta bulunan budak v.b. kusurları taşımayan hazır kapı panelleri, masif ahşabın sağladığı tüm üstünlükleri sunar. Modern ve estetik bir görüntü sunarken, ahşap kapıya özgü geleneksel görüntüyü ve sağlamlık duygusunu da korumaktadır.

Kapı panelleri çevre dostu olup zengin model ve ölçü seçenekleriyle uygulamada sunduğu kolaylık ile tercihte bir numaradır. Orijinal ürün damgası ile taklitlerinden ayırt edebilirsiniz. Yüksek kaliteli odun temini, yüksek kaliteli panelin ilk ve en önemli aşamasıdır. Odun, rafineriden geçirilip lif haline getirilir, tutkal ve diğer kimyasallarla karıştırılarak serme işlemine tabi tutulur. Çok katlı preste şekillendirilerek estetik görünümlü, düz, ağaç veya fantezi yüzeyde panel olarak üretilir.

2, 3, 4 ve 6 göbekli seçenekleri olan kapı panelleri, her türlü son kat boya ve cilaya uygun su bazlı astar boya ile iki kat boyanarak ambalajlanır.

Kullanılan astar boya, kapı üretimi sırasında oluşabilecek siyah metal çizikleri önleyici “anti metal marking” özelliğine sahiptir.

 

Kapı Modellerimizden Bazıları

Anatolia Assos Olympos
Patara Perge Sumela

 

Kapı Modellerimizin Teknik Özellikleri